Jsme tu pro vás PO - PÁ 9:00 - 17:00 info@systeum.cz +420 608 408 716

Jsme tu pro vás PO - PÁ 9:00 - 17:00 obchod@systeum.cz +420 608 408 716

9 nejzajímavějších konferencí: podzim 2024

Září je měsícem návratů. Žáci a studenti se vrací do lavic, spoje MHD se vrací k lidštějším intervalům a profesionálové se vrací ke konferencím. Vzdělávání je nedílnou součástí naší kariéry a v tak rychle se vyvíjejícím oboru, jako je IT, to platí dvojnásob. A kdy jindy se pustit s čistou hlavou do čerpání nových znalostí, než po letním relaxu?

Vybrali jsme pro vás 9 tech konferencí, které byste si v nadcházejících měsících neměli nechat ujít. 

Data Architecture London,  11. 9. 2024

offline, Londýn

Konference nabízí zajímavý mix řečníků z akademické sféry i z oblasti byznysu. Můžete si tedy poslechnout čerstvě upečené novinky z AI výzkumu a zároveň si projít praktické case studies, kterými se můžete inspirovat. 

Letos na účastníky čekají mj. následující novinky:

  • Společně s ostatními návštěvníky se můžete podílet na řešení reálných problémů, kterými vás provedou Data & AI experti.
  • Budete mít velké množství možností, jak se propojit a seznámit s dalšími účastníky, včetně společné večerní recepce.

j.conf. dev,  24.–26. 9. 2024

offline, Dallas

3 dny, během kterých se můžete ponořit do hlubin Java a Cloud. Vedle nabitých přednášek jsou zajímavým lákadlem workshopy. Workshopy jdou na této konferenci do velkých detailů, zakládají si na praktičnosti a intenzivním zapojení všech zúčastněných.

JAX London,  30. 9.–3. 10. 2024

offline Londýn/ online

Konference připravená pro Java profesionály a nadšence si zakládá na praktičnosti svých workshopů, na kterých si psaní kódu opravdu užijete. 

Vedle toho se pak můžete těšit na více než 40 řečníků a spoustu příležitostí k networkingu.

Mezi highlihty letos patří:

Workshop: Cloud-Native Microservices with MicroProfile and Open Liberty

Přednáška: Architecting for Sustainability: A Software Architects Guide to Green Software

Týden Inovací, 8. 10. 2024

offline, Praha + doprovodné události po celé ČR

Nenechte si ujít největší událost v oblasti inovací a umělé inteligence v České republice. Můžete se těšit na konferenční panely, inovační veletrh a semináře. Kromě hlavní události, která se koná v Praze, určitě mrkněte i na doprovodné přednášky a workshopy v jiných koutech republiky.

Tip pro rodiče: Během celého dne bude k dispozici dětský koutek pro děti jakéhokoliv věku organizovaný ve spolupráci se Sto skupin.

Amenit Days , 9.–10. 10. 2024

offline, Nový Jičín

Konference přinese témata zajímavá především pro manažery a profesionály zabývající se bezpečností v IT. Účastníci se mohou těšit například na:

  • Hackujeme výrobní (OT) podniky a jejich stroje
  • Útoky na Active Directory delegace
  • KVM s Proxmox VE versus XCP-ng jako alternativa k VMware
  • Company (Un)Hacked - kyberbezpečnostní školení ve virtuální realitě

DEVOXX Belgium, 7.–11. 10. 2024

offline, Antverpy

Letošní ročník se zaměří především na Java 23 a generativní AI. Mimo to se ale můžete těšit i na novinky z oblastí Big Data, Security, Architecture a vedle Java i dalších programovacích jazyků. Konference nabízí hned několik formátů, vedle klasických keynote přednášek se můžete zúčastnit i praktických workshopů nebo diskuzí, které mají za cíl jít opravdu hluboko a detailně do uvedených témat. Formát hloubkových diskuzí je vždy tříhodinový a věnovat se můžete třeba následujícím tématům:

  • Bootiful Spring Boot 3.x
  • Java 23 - Better Language, Better APIs, Better Runtime
  • Memory API: Patterns, Uses Cases, and Performance

TestCon Europe, 22.–24. 10. 2024

offline Vilnius/ online (pouze přednášky, bez workshopů)

První den konference bude věnovaný praktickým workshopům, např.:

  • Effective Testing Process – A Unicorn or Reality?
  • Load tests automation in k6 tool
  • From zero to hero : Web, API functional testing and Performance Testing via CI/CD Pipeline – Learn from Scratch

Navazují přednáškové dny, kde se účastníci ponoří do témat jako: Test Management, Testing Techniques and Methodologies, Test Automation, Performance Testing, Testing the Internet of Things (IoT), Testing Metrics, Agile Testing.

Testing United Conference, 7.–8. 11. 2024

offline, Vídeň

Téma letošního ročníku zní: AI Augmented QA: Challenges, Opportunities, and Lessons from the Past

Vítáni jsou testeři, test manažeři, test konzultanti všech úrovní, stejně jako IT odborníci, kteří jsou v denním kontaktu s týmy testerů.

Update Conference, 14.–15. 11. 2024

offline Praha, online

Největší .NET konference pro vývojáře v ČR nabídne špičkové odborníky z celého světa. Těšit se můžete na velká jména, která v ČR uvidíte úplně poprvé:

Po konferenci všichni účastníci získají všechny záznamy přednášek, a to na neomezeně dlouhou dobu.

My víme, jak je vzdělávání důležité, a proto má každý náš IT specialista k dispozici vzdělávací budget, který může využít třeba i na tyto konference. Hledáte pracovní příležitosti v IT oboru? Ať už jste programátor, developer, tester, analytik nebo software architekt, ozvěte se nám a my vám z nabídky IT práce najdeme IT projekt na míru. Podívejte se, jaká volná pracovní místa v IT oblasti momentálně nabízímePomůžeme vám najít nové pracovní výzvy a příležitosti. Těšíme se na spolupráci s vámi!

 

🟡 Máte kolegu nebo kamaráda, který se poohlíží po novém projektu? Zapojte se do našeho referral programu Doporuč a získejte finanční odměnu za doporučení.

🟡 Chtěli byste začít pracovat v IT? Stáhněte si náš ebook Začněte pracovat v IT: aneb od prvních krůčků po vysněnou práci,ve kterém vás provedeme krůček po krůčku informacemi, kurzy i praxí, které jsou tolik potřebné nejen pro ty, kteří chtějí změnit obor, ale i pro ty, kteří se chtějí pracovně posunout a dále se vzdělávat.

🟡 Víte, jak si co nejjednodušeji a nejefektivněji připravit půdu pro nové pracovní začátky? Mrkněte na náš ebook Připravte se na nová pracovní dobrodružství: Průvodce k úspěšné změně zaměstnání. Dream job je za dveřmi, stačí jen vzít správně za kliku.

Nebo sdílejte tento článek, který třeba poslouží i vašim známým.

Chcete dostávat naše články pravidelně do schránky? Nechte nám tady svůj email a my si rádi zahrajeme na poštovní sovy.

Mohlo by vás také zajímat

Inspirativní léto: tipy na IT konfe...

čtení na 2 minuty 19.5.2021

7 TOP IT konferencí podzim / zima 2...

čtení na 2 min. 20.9.2022

IT konference a online kurzy

čtení na 3 minuty 16.6.2020

TOP 13 online konferencí leden-břez...

čtení na 4 minuty 17.1.2023

Jak se o nás mluví?
Zeptejte se našich klientů…

Systeum
Systeum

„Systeum je jedním z největších dodavatelů našich testerských kapacit. Můžu říct, že kvalita uchazečů je vysoko nad průměrem. Také oceňuji velkou ochotu vyjít vstříc všem našim požadavkům.“

Head of test execution

„Systeum je dlouhodobý partner, u kterého máme jistotu, že kandidáti jsou kvalitní a prověření. Od roku 2015 máme díky nim fungující kvalitní seniorní týmy C++ embedded vývojářů a auto testerů.“

Head of Payment Application

„Systeum, thank you for your help to find the right fit to my team! I can recommend cooperation with you to everybody. Very professional, smooth and friendly.“

IT CIM Inventory Management Development

Příklady dlouhodobé spolupráce

Porsche Moneta Raiffeisenbank Generali Komerční banka Monster